Оновлення матеріально-технічної бази будівельного відділення

Нещодавно, матеріально-технічну базу майстерень будівельного відділення (столярні та малярні) Львівського ВПХУ було доповнено новими, і такими необхідними для якісного виконання робіт, допоміжними інструментами, інвентарем та матеріалами.

Робота на новітніх верстатах з механічної обробки деревини виконується краще та швидше при заміні визначених їх елементів та оновленні тих технічних деталей, які зношуються. Окрім цього, нові бачення та проєкти, що формуються керівництвом та педагогічним колективом училища, вимагають доповнення наявної техніки особливими та призначеними для конкретного завдання елементами.

Нові фрези, ножі та пили було закуплено за кошти наших німецьких партнерів – Фонду Ебергарда Шьока. Майстри виробничого навчання використовують інструмент для виготовлення з учнями столярних виробів різного виду (двері, вікна, меблі).

Запорукою належного виконання малярних робот, що здійснюється на даний час, є наявність високоякісних матеріалів та інвентарю, а це, зокрема, фарби, цементно-вапняні та декоративні штукатурки, малярні інструменти та допоміжний інвентар для покрокового виконання ремонтних робіт, клеї, силіконові фіксатори, правила, терки тощо. На сьогодні в дії декілька об’ємних проєктів, зокрема ремонтні роботи зі створення дизайн-студії, виставкового залу, ремонт входу в гуртожиток, – і всі вони реалізовуються завдяки значній підтримці  наших німецьких партнерів.

Для Львівського вищого професійного художнього училища співпраця з Фондом – це не лише фінансова підтримка та допомога, постійне навчання та консультування, а, насамперед, гордість за дружбу, можливість опанування європейських цінностей, використання європейського досвіду у роботі в Україні, для України і заради України.

Ми щиро вдячні Фонду за багаторічну підтримку училищу в розвитку будівельної галузі Львівщини та України загалом, та за продовження і розвиток співпраці у такий нелегкий час сьогодення.

Ми дякуємо за допомогу, адже завдяки Вам ми можемо навчатись, відпрацьовувати на практиці здобуті сучасні знання, створювати своїми руками прекрасні речі та вчити всьому наших талановитих учнів.

Меню