Майстер-клас для малярів-реставраторів від професіоналів Limestone Ukraine

29 березня фахівці Limestone Ukraine  (вітчизняний виробник фарб, декоративних штукатурок та додаткових для декору товарів) провели вступне заняття про теоретичні аспекти створення матеріалів для будівельного декору, а також майстер-клас з нанесення декоративних штукатурок, зокрема створення ефекту бетону.

Студенти, які здобувають в училищі професію “Реставратор декоративно-художніх фарбувань, маляр” та майстри виробничого навчання малярного відділення познайомилися з особливостями продукції виробника Limestone Ukraine, зокрема дізналися про наявний асортимент в залежності від призначення (для інтер’єру чи фасадних  робіт), товщини покриття (тонкошарове чи товстошарове), стійкості до миття (стійке до інтенсивного чи легкого миття). наповнювача тощо.

Учасники майстер-класу, під керівництвом головного технолога Limestone Василя Гука, навчились не лише наносити декоративну штукатурку, створюючи ефект бетону, а й вчились обраховувати ціну наданої послуги. Найактивніший під час майстер-класу учень, яким став Дмитро Охрін (Група 305), отримав подарунки від виробника.

Щиро вдячні представникам Limestone за можливість познайомитися та спробувати в роботі якісні матеріали українського виробництва.

Меню