Волонтерська діяльність училища

На календарі друге лютого 2023 р. Січень проминув швидко, бо самовіддано працювали, продуктивно, не зважаючи на холод і темноту.
Впродовж січня працівники Львівське вище професійне художнє училище, учні, зокрема учні з особливими потребами, випускники, ВПО працювали спільно з Волонтерським центром при церкві Вознесіння Господнього, різали тканину для маскувальних сіток, в’язали захисні сітки, збирали найнеобхідніше та надсилали Воїнам ЗСУ, зокрема нашим випускникам, Захисникам України.
Окрім того, працювали разом з нашими партнерами, злагоджено, досягнувши позитивних результатів, зокрема:
– впродовж зимових канікул працівники освітнього закладу працювали щодня спільно з волонтерами, зібрали різдвяні пакунки, речі, які потрібні бійцям, сім маскувальних сіток та надіслали нашим випускникам, Захисникам України;
– потурбувались про наших Оборонців, надіслали їм медикаменти (бинти, знеболюючі, кровоспинні…), в’язані рукавиці, шкарпетки по 20 пар, інші речі, продукти… та отримали світлини з фронту;
– вкотре спільно з волонтерським центром підтримали наших Воїнів, надіславши їм, серед іншого, маскувальні костюми “кікімори” про що свідчать фото;
– передали волонтерському центру основу для маскувальних сіток (400 метрів квадратних), світлина;
– спільно працюючи з волонтерами, передали нашому випускнику, Захиснику рідної землі та його Побратимам 15 зелених маскувальних сіток та 4 – білі, окопні свічки, теплу білизну, в’язані рукавиці та шкарпетки по 25 пар…, різноманітні смаколики… Світлини, що передають ці моменти не потребують слів;
– разом з партнерами, благодійним фондом “Сталевий промінь” передали теплий одяг, термобілизну, шкарпетки, … для наших Захисників та основу для захисних сіток.. Фото, слова до яких зайві;
– передали воїнам термобілизну та придбали віск для окопних свічок, до закупівлі яких долучилась профспілка училища;
– в останній день січня працівники та учні училища зібрали необхідні речі та передали їх випускнику освітнього закладу та його Побратимам на лінію зіткнення, а також відвідали бійців, які проходять лікування у Військово – медичному клінічному центрі західного регіону. Світлини про ці моменти говорять самі за себе.
Ось так попрацював впродовж січня місяця колектив Львівського вищого професійного художнього училища. Відтак, працюючи, виховуємо учнівську юнь, знайомимо з випускниками освітнього закладу – Воїнами ЗСУ!
За цими кількома абзацами, які не є випадковими для освітнього закладу, праця училища, допомога волонтерам, співпраця з партнерами впродовж 9-ти років війни, починаючи з осені 2014 р., про що систематично подаємо дописи, не забуваючи про інформаційну війну, яку нам ще треба виграти.
Подяка Вам, всім тим, кого болить душа за Україну, за Вашу працю та віру, бо тримаєте тил, надихаючи бійців тримати лінію зіткнення, ні!, йти вперед!
Щиро дякуємо Вам, небайдужим галичанам та партнерам, за тепло Вашої душі, доброту та щедрість, за те, що турбуєтесь і підтримуєте наших Воїнів там, на фронті, задля Перемоги, задля майбутнього України!
А Вам, Сини України, Вдячність, Повага та Шана за те, що маємо змогу жити і працювати, наближаючи Звитягу! (Текст – Любов Сокіл)
З волонтерською роботою колективу Львівського вищого професійного училища, учнів, педагогів, господарської частини, інших працівників, в останні місяці 2022 року можна познайомитися на сторінці Любові Сокіл, яка не тільки сумлінно виконує покладені на неї посадові обов’язки, будучи вихователем, викладачем,- а щоденно робить набагато більше, формуючи свідомих громадянинів нашої нескореної та непоборної України, її вільного майбутнього, допомагаючи нашим Захисникам своєю невтомною працею, будучи прикладом відповідальності, доброти, готовності допомогти. Щира вдячність Любові Степанівні від колективу училища та усіх, кого торкнулась її доброта.
Дописи про волонтерську діяльність училища та волонтерського центру за покликаннями:
Меню