"Добро робити легко": учні Львівського ВПХУ волонтерять

“Добро робити легко”, – під таким гаслом працює команда волонтерів Львівського вищого професійного художнього училища.
За жовтень та листопад 2022 р. нам вдалося чимало. Хотілось, звісно, більше, але дякуємо Богу і за те.
Дякуємо воїнам, які мужньо боронять нашу неньку Україну, а також усім, хто долучився до збору продуктів харчування, допоміг фінансово, в’язав теплі шкарпетки та рукавиці, плів сітки та кікімори, виготовляв окопні свічки, давав корисні поради, надихав на роботу.
І таких виявилося багато: працівники Львівського дошкільного навчального закладу ясла-садок №2, що на Левандівці, за сприяння директора Бовт О. Ю., адміністрації та працівникам ДНЗ “Львівське ВПХУ”, які підтримують щоденно.
Подяка НЕВТОМНОМУ волонтеру Любові Сокіл та учням училища, які малюють листівки, створюють картини для благодійних ярмарків, за те, що виготовили етикетки для “Бандеротушонок”, долучились до акції “Щаслива гривня”, зробили свій внесок для придбання парафіну та гофрованого паперу на виготовлення окопних свічок.
Вони плетуть сітки для фронту і щоденно доказують своїми вчинками, що є справжніми патріотами своєї країни.
ВЕЛИКА ПОДЯКА адміністрації, працівникам та учням школи ЗЗСО та ДО с.Дідилова мешканцям Дідилівського старостинського округу, Новояричівської територіальної громади.
Подяка за шкарпетки та рукавиці, які в’яже хлопцям на фронт волонтер Oksana Volytska; жінкам-мироносицям смт. Глиняни, які в’ялять смачне та поживне м’ясо, роблять консервацію і охоче передають на фронт; жителям-помічникам села Богданівка Золочівського р-ну, які допомагають фінансово, плетуть сітки; усім рідним людям, яких зблизила війна і які розуміють як важливо не залишатися осторонь. Робота продовжується!!!
Не зупиняймося ні на мить!!!
Пам’ятаймо, що разом ми сила, адже гуртом легше ворога бити!!!
Перемога за нами!!!💛💙 (Текст – Надія Луб. Більше за покликанням)
Меню