Навчання підприємництву, флористика та живопис для ВПО

Щиро вдячні Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради, Управління економіки Департаменту економічного розвитку Львівської міської ради та Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради за фінансування навчань з підприємництва та практичних художніх та флористичних майстер-класів для внутрішньо переселених осіб, що проводились у Львівському вищому професійному художньому училищі.

Окрім основ підприємницької діяльності, учасники навчань мали змогу оволодіти практичними навичками виконання художніх та флористичних робіт під керівництвом майстра виробничого навчання Ірини Шекетери.

Зокрема, познайомилися з різними флористичними матеріалами та можливостями їх використання (стабілізуючий мох, штучні квіти, фрукти, різного роду елементи для декорування), інструментами та технікою поводження з ними, основам композиції та кольорознавства; навчились технології виконання батику у ході створення картин у цій техніці, а також основам розпису на склі.

Учасники навчань зуміли проявити свою творчість на практичних заняттях та планують використовувати здобуті знання та вміння у подальшій професійній діяльності.

Підсумкова зустріч організаторів та учасників навчань відбулася 6 червня 2022 р. у Львівському ВПХУ, на якій були присутні представники Львівської міської ради: Вікторія Довжик, керівник Департаменту фінансової політики Львівської міської ради, радниця міського голови апарату виконавчого комітету та депутатка ЛМР від Самопомочі, та Олена Грицак, начальник відділу професійно-технічної освіти Департаменту гуманітарної політики ЛМР.

Вікторія Довжик висловила своє захоплення результати навчань слухачів, запросила доєднуватись до ініціатив Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради, та реалізовувати свій потенціал проявляючи свої здібності, нахили та побажання.

Олена Грицак зазначила про актуальність здобутих знань з основ підприємницької діяльності та практичних вмінь виконання творчих завдань майстер-класів.

Директорка училища, Надія Обнявка, зазначила, що знання та вміння, які опанували учасники в училищі, обов’язково стануть в нагоді при пошуку себе у професійній реалізації, щиро подякувала організаторам навчання та від імені учасників курсу подарувала флористичне панно, виконане під час курсу.

Кожен з учасників отримав Сертифікат, що свідчить про здобуті знання, вміння та навички.

Залучення ВПО до творчості, курсів мистецького спрямування не тільки збагачує професійні навички людей, а й чудово сприяє внутрішньому психологічному розвантаженню та сприятливим впливом на психіку, сприяє прийняттю себе в новому середовищі та новому застосуванню вже наявної фахової бази на ринку праці.

Меню