Тиждень професійної освіти: майстер-класи

У рамках Тижня професійної освіти Львівське вище професійне художнє училище продовжує діяльність із популяризації професій та спеціальностей, за якими здійснюється підготовка у навчальному закладі.

Майстри виробничого навчання художнього та будівельного відділень запросили на майстер-класи учнів шкіл Львова та області. Зокрема, гості училища мали змогу спробувати себе у столярній та малярній справі, створити предмети декоративно-прикладного мистецтва, познайомитись із матеріально-технічною базою училища, відвідавши майстерні виробничого навчання для навчання учнів за професіями «Живописець», «Флорист», «Вітражник», «Столяр, реставратор», «Маляр, реставратор».

З фінансовою підтримкою німецького Фонду Ебергарда Шьока, обладнані та сучасно оснащені кабінети та майстерні виробничого навчання будівельного відділення є місцем, де учні, використовуючи сучасні матеріали кращих виробників мають змогу грунтовно опанувати обраний фах та знайти роботу, що задовольнятиме як працівника, так і роботодавця.

Тематично оформлені майстерні художнього відділення надихають їх відвідувачів та учнів училища, які навчаються у Львівському ВПХУ, а також школярів 8-9 класів, які займаються в закладі під керівництвом майстрів виробничого навчання училища на уроках трудового навчання до створення творів живопису, предметів вітражу та флористики, які переконують, що творити прекрасне можна власними руками.

Меню